Sessió informativa LOPD: Novetats del nou reglament europeu


 

  Sessió informativa

Protecció de dades: impacte de les novetats
a partir del nou reglament europeuEn aquesta sessió donarem a conèixer les principals novetats del Reglament General de Protecció de Dades de la Unió Europea,  d'aplicació per a tots els responsables i encarregats del tractament de dades dels estats membres, tant d'entitats públiques com d'empreses privades.

El Reglament es basa en la prevenció per part de les organitzacions que tracten dades, el que es coneix com a responsabilitat activa. Al llarg de la sessió explicarem les mesures que recull i quines accions previsibles s'han de dur a terme per tal d'acomplir-lo.

Aquesta sessió s'adreça a directors, gerents, responsables de seguretat informàtica, directors funcionals (RRHH, Administració, Logística, Comercial,...) i responsables tècnics d'empreses, tant si estan adequades a la LOPD com si encara no ho estan.

Programa:

9.00 h
Recepció d'assistents i lliurament de documentació

9.10 h
La LOPD: impacte de les novetats a partir del nou reglament europeu, a càrrec del Sr. Ernest Rovira, consultor associat de la Cambra de Comerç de Sabadell, especialitzat en protecció de dades personals.

10.30 h
Torn obert de preguntes i cloenda.


Amb el suport de:


Data:
divendres, 7 de octubre de 2016

Hora:
de 9.00 a 10.30h

Lloc:
Cambra de Comerç de Sabadell
Av. Francesc Macià, 35
08206 Sabadell
(veure mapa)

Inscripció: Sessió gratuïta, prèvia inscripció.

Places limitades.Àrea d'Informació,
Serveis
i Consultoria

Tel. 937 451 260
serveis@cambrasabadell.org

                                           


>> Rebre informació de la Cambra

>> Anar a la home